18 mars 2011

SMURFARNA

Är det någon 30-plussare som minns dessa små blåa urgulliga tomteliknande figurer, så kallade smurfar, från barndomen? Tänkte väl det, jag minns dem i alla fall från deras seriealbum samt någon 25-minuters episod då och då på tvn. Dock så tvivlar jag starkt på att särskilt många ungar idag känner till de 100 smurfarna och deras äventyr i det fjärran glömda landet...

Men nu kommer de tillbaka, närmare bestämt i september. Då är det premiär för deras film, i 3D, och givetvis kommer de små pluttarna att vara animerade och spela mot riktiga skådisar. Förhoppningsvis går de hem hos dagens generation ungar precis som de små liven gjorde hos många av oss när det begav sig som bäst på 80-talet.

De bärarande rollerna, förutom smurfarnas då, kommer att innehas av: Neil Patrick Harris, Jayma Mays och Hank Azaria som Gargamel. Det återstår ju att se men ok, namnen låter inte helt fel så jag ska inte klaga på castingen...ännu. Raja Gosnell regisserar.

Vad handlingen däremot går ut på låter jag vara osagt och låter i stället dessa två trailers här nedan tala för sig själva:







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar